info@bestsafariafrica.com
+27 (0) 21 976 0099

Wij zijn een familiebedrijf dat al 21 jaar actief is in de reiswereld. Wij bieden u persoonlijke aandacht, een enorme ervaring en veel kennis over de bestemmingen die wij aanbieden en waar voor uw geld, of u nou een 5 sterren tourist bent of een rondtrekkende student met een beperkt budget.

Onze belangrijkste bestemmingen zijn:

Zuidelijk Afrika: Namibië, Botswana, Zambia, Zimbabwe en Mozambique.
Oost-Afrika: Tanzania, Kenia, Uganda, Rwanda
Eilanden in de Indische ocean: Mauritius, Seychellen en Zanzibar

Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van verschillende groepen, waaronder universiteiten, kerken, vrijwilligers, zakenreizen en andere evenementen. Ons klantenbestand reikt van ambassadeurs, filmsterren, welvarende internationale zakenmannen tot aan ‘down to earth’ families. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Kaapstad, Zuid Afrika en wij zijn partners met kantoren in Oost en Zuidelijk Afrika.

Ons bedrijf heeft een volledige aansprakelijkheidsverzekering en daarnaast alle benodigde professionele bescherming. Verder werken wij alleen samen met bedrijven die ook de benodigde papieren, licenties en verzekering hebben.

Tourism that Cares is een trotse partner van Cape Town Tourism en de American Society of Travel agents. We hebben een hoop referenties en, mocht u geïnteresseerd zijn, bent u welkom om ons te contacten voor een complete lijst.

Een andere passie van ons is verantwoord tourisme en het gebruik van toerisme als middel om lokale kleine goede doelen te helpen met hun werk voor de minder bedeelden in ons land.

De samenwerking met de Duitse en Nederlandse gasten verloopt erg soepel, doordat sommige van onze gidsen de taal spreken.

Open chat
1
Hello! Can we help you plan your trip?

Click the WhatsApp icon below to chat
Powered by